Kurse te gjuhes gjermane dhe turke falas

Kursi falas i gjuhes gjermane mbahet ne fakultetin filologjik ne Prishtine ne departamentin e gjuhes gjermane.Me shume info ne: daad_prishtina@yahoo.de

Ndersa kursi falas i gjuhes turke mbahet ne OJQ-ne AKEA ne lagjen e Arberise ne Prishtine. Nese jeni te interesuar merrni informata ne kete numer: 044600095.

Per te dyja kurset afati i regjistrimit eshte i ngushte andaj vendosni shpejt.

Me respekt
Admini